توضیحات فیلم Zappa

پیش از اولین برنامه ریزی اولیه ، پسر و متولی املاک و مستغلات Zappa در مصاحبه ای با Rolling Stone گفت: “این فیلم صمیمی ترین و گسترده ترین نگاه به زندگی ابتکاری فرانک Zappa است که توسط فرانک به قول خودش روایت می شود . آنچه الکس به دست آورده کاملاً باورنکردنی است. این مستند قطعی فرانک زاپا است. ”

Zappa

در مورد این فیلم ، وینتر همچنین گفت ، “این فیلم برای طرفداران پر از شگفتی است ، اما من فکر می کنم صمیمیت و احساس واقعی در مورد اینکه زاپا واقعاً چه کسی بیشتر تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.” فیلم Zappa

زمستان برای این مستند در نظر گرفته شده تا کل زندگی زاپا را در بر بگیرد. فیلم های خانگی کودکی ، فیلم های دبیرستانی و نمایش هایی از اواخر نوجوانی و اوایل 20 سالگی وجود دارد. وینتر رولینگ استون در ژانویه: “او داستان سرایی عالی است و من توانستم از او بخواهم که داستان زندگی خودش را روایت کند.” “این سند موسیقی استاندارد آلبوم به آلبوم شما نیست. این واقعاً یک بررسی عمیق از زندگی یک هنرمند است که بیشتر از سخنان و رسانه های خود زاپا از بایگانی شخصی وی استفاده می شود. ”

دانلود فیلم zappa

دانلود فیلم از ماهان مووی 

با دسترسی بی قید و شرط به اعتماد خانواده Zappa و تمام تصاویر بایگانی ، الكس وینتر ، فیلمساز ، زندگی خصوصی را در پس زندگی حرفه ای موسیقی ماموت بررسی می كند كه هرگز از تلاطم ی زمان خود دور نماند.

دانلود فیلم و سریال رایگان

دانلود سریال ایرانی

دانلود فصل 5 سریال Money Heist

دانلود سریال My Brilliant Friend

دانلود فیلم Half Brothers 2020

دانلود فیلم Nomadland 2021

دانلود فیلم Monster Hunter 2020 شکارچی هیولا

دانلود فیلم Mank 2020

فیلم ,، ,zappa ,زندگی ,زاپا ,” ,فیلم zappa ,دانلود فیلم ,این مستند ,است که ,می شود

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

mvsdl سینما اچ دی رها دانلود دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سبک زندگی سالم 19366485 دانلود فیلم ایرانی جدید کافه عکس خانه دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ☆Jewel Land☆ دانلود فیلم و سریال